Menu


Algemeen

Aankondiging Symposium: BEELD(vorming) 27 oktober 2017

Beeldvorming is een thema dat veel facetten en invullingen kent, een vlag die vele ladingen dekt.  Het departement Onderwijs & Pedagogie verwelkomt je op 27 oktober 2017 op de campus Jette van Erasmushogeschool Brussel voor het symposium BEELD(vorming): een multidisciplinaire kijk! 

Met dit symposium laten ze je kennis maken met een ruime waaier aan benaderingen, inzichten en projecten om handvaten aan te reiken, blikken te verruimen, referentiekaders zowel scherp te stellen als in twijfel te trekken, brillen op en af te zetten.

Laat je mee vormen/omvormen/hervormen over beeld, beelden, vorming van beelden, beeldvorming en nog zoveel meer door Els Consuegra, Christophe Busch, Griet De Knopper, Ilse Ghekiere, Ruben Merch, Heidi Desmet, Pascal Verhoest, Joke Bauwens, Kevin Smets, Steffie De Baerdemaker, Mieke Vanhoutte, Bert Pieters, Omar Ba, Jan Vandemoortele, Sylvie Walraevens, Dimokritos Kavadias, Guillaume Van der Stighelen, Arzu Yentür, Eric Corijn, Cherif El Farri, Sigrid Arents, Ico Maly, Olivier Forges, Miguel de Clerck en VZW Vrienden van het Huizeke. Je merkt het, ze hebben een rijk gevuld programma voor jou samengesteld. Om nog maar te zwijgen over de beeldende prikkels die je reflectie de hele dag zullen triggeren…

Niet te missen voor iedere educatieve & pedagogische professional uit onderwijs, welzijn, vrije tijd en cultuur inspireren!()

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie