Menu


Algemeen

Goed nieuws voor EhB en VUB

Op de campussen van de Erasmushogeschool Brussel (EhB) en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) werd op maandag 11 september 2017 feest gevierd. Op die dag maakte de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) immers de resultaten van de doorlichting van het hoger onderwijs over aan Vlaams minister van Onderwijs, Hilde Crevits. Zowel de Erasmushogeschool Brussel als de Vrije Universiteit zijn daarbij bijzonder positief beoordeeld. De conclusie van de NVAO luidt dat EhB “een adequaat onderwijsbeleid heeft dat zij effectief en verbeteringsgericht uitvoert zodat zij […] kan garanderen dat de kwaliteit van haar onderwijs zich op een internationaal en maatschappelijk relevant niveau bevindt.” (Meer info over het rapport voor EhB vind je hier). De Vrije Universiteit Brussel, zo staat in het eindoordeel, heeft “een adequaat onderwijsbeleid dat zij effectief en verbeteringsgericht uitvoert” zodat de kwaliteit van haar onderwijs zich op een “internationaal en maatschappelijk relevant niveau” bevindt. (Meer info over het rapport voor VUB kan je hier vinden).

 

 

 

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie