Menu


Algemeen

Ontmoetingsdag EduXL Partnerscholen 15-09-2017

Op vrijdag 15 september 2017 organiseren de Lerarenopleidingen EduXL een ontmoetingsdag tussen basis- en secundaire scholen die vorig schooljaar in het proefproject Partnerscholen zijn gestapt. Naast het uitwisselen van praktijkervaringen over opgezette initiatieven zoals authentiek werkplekleren (PAUW) en Onderzoekende school!?, wordt het lerend netwerk voorgesteld als ondersteuningsnetwerk voor de partnerscholen. De deelnemers kunnen helemaal in de stijl van duurzame partnerschappen, mee discussiëren over de rol van een ondersteuningsnetwerk dat dit schooljaar in een pilootfase in sommige basis- en secundaire scholen van start gaat.

Locatie: Erasmushogeschool Brussel Laarbeeklaan 121 Jette

Tijdstip: 9.30h – 12.30h

 

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie