Menu


Algemeen

Eindwerkenbeurs op 16 mei CVO De Oranjerie

Op woensdagavond 16 mei organiseert CVO De Oranjerie haar eindwerkenbeurs van de cursisten specifieke lerarenopleiding. De beurs zal doorgaan in de Middenschool Prins van Oranje, Ferdinand Allenstraat 3 in Diest.

Het programma:

 Onthaal vanaf 18.00 υ

18.30 u: Keynote Jo Tondeur: “21st Century Skills in het onderwijs: Ready for take-off?” Assistant Professor/Teacher Education Department Vrije Universiteit Brussel Guest Professor Department of Educational Studies Ghent University Twitter: @jotondeur www.researchgate.net/profile/Jo_Tondeur

 19.30 u – 21.30 u: eindwerkenbeurs in 3 rondes, telkens 35 eindwerken te bezichtigen. Cursisten geven toelichting bij hun eindwerk en materiaal.

 Doorlopend inkijkmogelijkheid in de infrastructuur van de community klassen van De Prins van Oranje

 21.30 u: afsluitende receptie

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie