Menu


Algemeen

BRIL: creatieve blik op Klas en Stad

Wil je je leerlingen stimuleren om outside-the-box te denken? Start dan met jezelf en doe mee met BRIL, het online creatief denktraject voor Brusselse leraren! Wij bieden je brillen om onderwijs, leven en de hoofdstad anders te bekijken; we gaan op zoek naar concrete invalshoeken die je creatief denkvermogen aanscherpen. 

Laat je hoofd bruisen, IdeeMee en infecteer je leven en onderwijs! Voor elke creatieve denkvraag krijg je tips & tricks om uit je hoofd te springen én concrete les-suggesties voor onderwijs & stad. Bovendien kom je allerlei unieke weetjes van de hoofdstad te weten én maak je kans op een CREATIEVE DENKTOOL (sept. 2018)! Neem een kijkje op http://bril.brussels en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie