Menu


Algemeen

Stem nu voor de Beste Leraar van Brussel 2020!

Op 6 november 2019 werd de campagne voor de verkiezing van de Beste Leraar van Brussel 2020 gelanceerd door de voorzitster van de Universitaire Associatie Brussel Caroline Gennez en laureaat 2019 Niels De Ruyck. Elke leerkracht uit het Nederlandstalig kleuter-, lager en secundair onderwijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kan genomineerd worden voor deze prijs. Via brusseleraar.be kon je tussen 6 november 2019 en 6 maart 2020 je favoriete leerkracht nomineren.

De jury heeft uit de talrijke inzendingen drie fantastische kandidaten geselecteerd: Kim Hoste van Basisschool De Windroos, Ruben Mottart van Basisschool Hendrik Conscience en Hamid Boughdir van het Atheneum GO! for Business. Tussen 27 april en 30 juni 2020 kan je jouw favoriete kandidaat naar de titel stemmen. De prijsuitreiking zal in het najaar van 2020 plaatsvinden.

Rep je via de onderstaande link naar het officiële stemformulier en kies jouw Beste Leraar van Brussel:
www.bruzzket.be/besteleraar

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie