Menu


Algemeen

Beste Leraar van Brussel 2020

Op 6 november is de campagne voor de verkiezing van de Beste Leraar van Brussel 2020 gelanceerd door de voorzitster van de Universitaire Associatie Brussel Caroline Gennez en laureaat 2019 Niels De Ruyck. Elke leerkracht uit het Nederlandstalig kleuter-, lager en secundair onderwijs van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kan genomineerd worden voor deze prijs! Surf naar brusseleraar.be en nomineer tussen 6 november 2019 en 6 maart 2020 je favoriete leerkracht!

Uit alle genomineerden selecteert een jury een shortlist van 3 kandidaten. Tussen 7 maart en 31 mei 2020 kan je dan jouw favoriete leerkracht naar de titel stemmen! Hij of zij maakt kans op een mooie prijs die wordt uitgereikt op de jaarlijkse ontmoetingsdag van de lerarenopleidingen van de Erasmushogeschool en Vrije Universiteit Brussel.

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi de oranjerie